lördag, december 18

Påannons av Radio Tuff 1279 19/12-2/1

Bra nyhet för lyssnarna:
Hemsidan www.tyresoradion.se har fräschats upp. Nu kan man där på vilken tid som helst lyssna på vilket program som helst av de tolv halvtimmar, bland annat Radio Tuff, som hörs dygnet runt vid radioapparaterna.

Här nedan kommer texter från Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFF (nr 1279) söndag 19 december kl 17 och sedan 4 ggr per dygn till den 2 januari på 91,4 MHz och på webben www.tyresoradion.se , där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och andra program samt se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Välkommen du också med dina synpunkter! Ring mig på 08-712 4463 eller e- posta på ake.sandin@tyresoradion.se

PÅANNONS:

”Rosor” delas ut till en kyrkoherde, ett radioprogram, en amerikansk-svenska, en insändarskribent, en medarbetare i Radio Tuff, en norsk debattör och till köpare av mangogram.

Hampus Eckerman kommenterar tomtar, Wikileaks om Georgienkriget, Somalia, barnprostitution i Afghanistan och Kissinger, självmordsbombare till och med i Härjedalen m m.

Åke Sandins krönika har rubriken ”Natopräglade politiker har tagit över Nobels fredspris”, en rubrik på en artikel av norske juristen Fredrik S Heffermehl i DN den 10 december.

Marianne Stieger kåserar från Malmö om jul och snö men också om terror genom att påminna om Amaltheadådet 1908 utanför Malmö.

En text ”Världshistoriens mest pyramidala misslyckande” om angreppen på Irak och Afghanistan från Radio Tuffs man i San Francisco Bengt Svensson hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar